Коледа 2021 - идеи за подаръци

Коледа 2021 – идеи за подаръци

Коледа 2021 – идеи за подаръци от Di Trend Jewelry.
За всички, които пазаруват онлайн, или в последния момент, или нямат идея какво да изберат за подарък на близки и познати за предстоящите празници – свежи предложения на красиви подаръчни комплекти от бижута с кристали Swarovski Crystals и сребро 925.
Бижутерийните комплекти се предлагат на промо цена, с подарък – красива кутийка за бижута.
Доверете се на нас и зарадвайте любим човек с красив и желан подарък!
Всички продукти от галерията ще намерите на страниците на сайта – Категория Бижута с кристали Swarovski Crystals/Комплекти.

 

 

Бижутата на 2021

Бижутата на 2021 – Тенденции в бижутата на 2021.

Злато и позлатени бижута, или просто бижута в златист цвят.

Перли – естествени и изкуствени, малки и големи. Задължителен аксесоар е перлено бижу за модна визия!

Масивни бижута = колкото по-големи, толкова по-актуални. При пръстените остава тенденцията за носене на няколко пръстена на една ръка и на един пръст.

Диадеми за коса – с камъни, цветя, винтидж стил.

Всички показани бижута може да намерите на страниците на нашия онлайн магазин.

 

СУПЕР НАМАЛЕНИЕ на избрани продукти

СУПЕР НАМАЛЕНИЕ на избрани продукти

СУПЕР НАМАЛЕНИЕ на избрани продукти – започва нашата нова кампания – всеки месец супер намалени цени на избрани продукти. Периодите на промоцията важат за обявените дати, обикновено в рамките на календарния месец или до изчерпване на количествата от определен модел или размер на продукта.

Започваме месец февруари с три намалени продукта :

СУПЕР НАМАЛЕНИЕ на избрани продукти
Пръстен Абигейл
СУПЕР НАМАЛЕНИЕ на избрани продукти
Верижка 45 C сребро 925

 

СУПЕР НАМАЛЕНИЕ на избрани продукти
Висулка за колие Сърце Бермуда Блу 10 мм

 

Възползвайте се от нашето намаление и изберете своето ново бижу!
Очаквайте нашите нови месечни намаления през цялата година!

Приятно пазаруване!

Празнични почивни дни 2020/2021 година

Празнични почивни дни 2020/2021 година

Празнични почивни дни 2020/2021 година на електронния магазин за бижута ditrendjewelry.com са 25,26,27, 28, 31 декември 2020 година и 1, 2, 3 януари 2021 година.
Пратки ще се доставят в изпращат в първия работен ден след почивните.

 

Празнични почивни дни 2020/2021 година

Уникални бижута, изработени от кристали Swarovski Crystals

Бижута Swarovski® и бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals – Част 3

След много краткото проследяване на историята на фирмата Swarovski и изброяване на някои от особеностите и качествата на кристалите Swarovski, ще ви представим и нашите продукти.
Бижутата, които предлагаме ние от Di Trend Jewelry, са изработени от оригинални кристали Swarovski Crystals, доставени директно чрез наши партньори от фирмата Swarovski AG, Австрия.
Част от бижутата са с уникален авторски дизайн и са изработени от бижутери с дългогодишен опит.
Уникални бижута, изработени от кристали Swarovski Crystals.

Освен изработените гривни, колиета и обеци ( част от обеците са фабрично изработени и почти всички модели обеци са с обков от сребро 925 ), ние предлагаме и богата гама от така познатите на всички висулки за колиета – различни модели, цветове и размери.

Сертификатът, които издаваме за нашите продукти не носи известните брандирани символи на Swarovski AG, защото това са атрибути на оторизираните магазини и официалните вносители. Но с нашия сертификат ние гарантираме качеството и автентичността на вложените в нашите бижута кристали.
Цените на бижутата с кристали, които предлагаме са в пъти по-ниски от бижутата, предлагани в магазините на Swarovski®, не защото кристалите са фалшиви или по-нискокачествени, а защото не са брандирани с името Swarovski®, не са изработени от известни дизайнери, с които работи бранда и не са включени в каталозите на модния гигант. Наричат се бижута, изработени от кристали Swarovski Crystals. Но това в никакъв случай не омаловажава тяхната стойност, красота, блясък и уникалност.
Изборът на бижута Swarovski® или бижута, изработени от кристали Swarovski Crystals е въпрос на лично предпочитание, стил, усет към красотата и не на последно място, финансова възможност.

Независимо какъв ще бъде Вашия избор – открийте красотата на кристалите, потопете се във феерия от цветове и блясък, повярвайте в магията Swarovski !

 

 

Бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals

Бижута Swarovski® и бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals – Част 2

Бижута Swarovski® и бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals. Каква е разликата между двата вида бижута? Или оригинално ли е моето бижу?

Това са често задаваните въпроси от нашите клиенти. Ще се опитаме да дадем отговори на тези въпроси и кратка история за произхода на кристалите Сваровски , без претенции за изчерпателност.

Освен кристалите, които Swarovski AG произвежда и влага в бижутата със своята запазена марка, фирмата произвежда хиляди модели и цветове кристали, които се влагат в бижута, мода, интериорен дизайн, оптика, и които кристали се продават на едро и дребно.

Кристалите от този тип също са оригинални кристали Swarovski, а бижутата, изработени с такива кристали са бижута, изработени с кристали Swarovski Crystal. Тези кристали са със същото качество и прецизна изработка, с които се отличават всички кристали Swarovski. Оригиналните кристали са без вътрешни и външни недостатъци ( шупли или надрасквания ), прецизно изрязани ръбове и стени, и най-вече – несравним блясък. Някои от кристалите са със сребристо фолио от едната страна – за още по-голяма дълбочина на цвета. Кристалите Swarovski, по-големи от 70 мм са неизличимо гравирани във вътрешността си с трапецовидния знак на STRASS® ( обикновено е в горната част на кристала ) – това е сигурен знак за качество и автентичност.

 

 

 

Бижута Swarovski® и бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals

Бижута Swarovski® и бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals – Част 1

Бижута Swarovski® и бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals. Каква е разликата между двата вида бижута? Или оригинално ли е моето бижу?

Това са често задаваните въпроси от нашите клиенти. Ще се опитаме да дадем отговори на тези въпроси и кратка история за произхода на кристалите Сваровски , без претенции за изчерпателност.

Австрийската фирма Swarovski AG – Ватенс, Австрия започва да произвежда кристали в далечната 1895 г. Всъщност целта на Даниел Сваровски ( един от основателите на фирмата ) е била да създаде евтини диаманти, които да са достъпни за всеки. Така се появяват кристалите Swarovski – изработени от точни съставки ( които и досега са строго пазена фирмена тайна ), прецизно шлифовани и отличаващи се с неповторим блясък и красота. Всеки оригинален кристал Swarovski е с изключително прецизна обработка на ръбове и повърхности, които наистина наподобяват структурата на диаманта.

През 1956 г. Сваровски, по молба на Кристиан Диор, разработва и създава кристал с ефект Аурора Бореалис или Северно сияние, наречен така защото наподобява цветовете на този природен феномен. Това нововъведение, заедно с цялата бляскава продукция от кристали, прави фирмата Swarovski топ доставчик на кристали за влагане в дрехи и бижута на най-известните модни брандове. Дрехите и аксесоарите, обсипани с кристали Swarovski стават водещи в модните линии на дизайнери като Диор, Шанел, Ланвин, Долче и Габана.

Бижута Swarovski® и бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals
Кристали в цвят Кристал с ефект Аурора Бореалис (вляво) и в цвят Кристал

Семейната фирма  Swarovski създава своя собствена линия бижута едва през 1977 г. Това са бижутата с регистрирана марка Swarovski®. Зад тези бижута стоят имената на известни дизайнери на бижута,които работят съвместно с австрийската фирма. Именно тези бижута се продават в хилядите магазини на Swarovski по целия свят, носят съответното лого на марката, холограмен стикер, оригинален сериен номер, опаковка с брандирано съдържание.

Очаквайте продължение!

 

Нови цени на бижута от сребро 925

Нови цени на бижута от сребро 925

Нови цени на бижута от сребро 925 от 1 август 2020 година.

Тенденцията в цената на среброто на световните търговски пазари е да продължи да се покачва. Спрямо същия период на миналата година, неговата стойност се е повишила с повече от 30 %.

Покачването на цената на среброто на пазарите е свързана с четири основни насоки :

  • Изравняване на фючърсните позиции на среброто
  • Понижаване на разликата между цената на златото и цената на среброто
  • Намаляване на добива на благородния метал в световен мащаб
  • Увеличаване на търсенето на среброто в индустрията, свързано главно с разрастването на производството на електроенергия от възобновяеми енергийни източници – използва се най-вече в соларните технологии.

В тази връзка, ние като търговци на дребно сме принудени да повишим цените на нашите бижута, изработени от сребро 925.

Новите цени ще са валидни от 1 август 2020 година. Всички поръчани продукти до 18.00 часа на 31 юли 2020 г. ще бъдат на стари цени.

Очакваме Ви и продължаваме да работим за Вас – нашите клиенти!

Нова Колекция летни бижута 2020

Нова Колекция летни бижута 2020

Нова Колекция летни бижута 2020 от Di Trend Jewelry.

С настъпване на лятото ние се обърнахме и към бижута, в които са съчетани естествени материали и кристали Swarovski Crystal. Микса от кристали и естествени материали като тюркоаз, лава и корали прави бижутата уникални и красиви.

Друга част от бижутата са от сребро 925, стомана или синтетика. Бижутата от новата ни колекция са с лек привкус на бохо шик и са чудесно вдъхновение за летни приключения. Бижутата  са експлозия от форми и цветове. С тях ще се чувствате красива и елегантна на морския бряг, в късния летен залез или на незабравимо лудо парти.

 

Известни певци и актьори и техните бижута

Все по-вече мъже се интересуват от мода и бижутерия.
Ако доскоро за мъжете беше достатъчно часовник, сватбена халка или пръстен на университета, то днес те се възползват от повечето достижения на бижутерийната индустрия – обеци, огърлици, верижки, брошки и гривни – и това се приема от обществото.
След хипи ерата все повече мъже влагат средства в качествени бижута и аксесоари. Мъжката бижутерия и унисекс бижутата изживяват своето възраждане.
Много от популярните поп, рок, хип-хоп изпълнители, както и хитови актьори залагат на бижута като неизменна част от визията си.
Известни певци и актьори и техните бижута – много модели като показаните на снимките може да намерите на страниците на електронния ни магазин. Разгледай тук : http://ditrendjewelry.com/produkt-kategoriya/bizhuta-za-mzhe/mzhki-prsteni-ot-nerzhdaema-stomana/