За Нас

DiTrend Jewelry

За Нас

За Нас.

Бижута, вдъхновени от красотата на кристалите Swarovski. Уникални и артистични.

Нашите предложения :

  • Уникални ръчно изработени бижута с оригинални австрийски кристали Swarovski Crystals. Част от колекциите са с авторски дизайн, с вложени мисъл и внимание към  детайла. Всяко бижу ще Ви пренесе в свят на феерия от блясък и цветове, изящество и индивидуалност.
  • Бижута – сребро 925. Колиета, гривни, пръстени, обеци, верижки. Филигранна и изящна изработка. Ще се възползвате от високо качество на достъпни цени.
  • Бижута – висококачествена стомана. Модерни и цветни. Изборът на новото поколение.
  • Архитектурни кристали Swarovski Components – подходящи за окачване на прозорец, за различни архитектурни решения и за дизайн на осветителни тела. Всеки един кристал е незаличимо лазерно гравиран с трапецовидния знак на STRASS – гаранция за качество и автентичност. Голямо разнообразие от модели, размери и цветове. Уловете слънчевите лъчи в хиляди цветни дъги!
  • Коледна декорация за елха – красиви, блестящи и забавни – това са нашите играчки за декорация на елха. Открий коледния дух и се зареди с празнично настроение!
  • Аксесоари – свежи идеи за малки подаръци. За неповторима и модерна визия.

Ди Тренд ЕООД  притежава УДОСТОВЕРЕНИЕ за регистрация N : 6565 ( по чл. 13, ал. 1 от Валутния закон ) и е вписано в регистрите на Министерството на финансите на лицата, извършващи дейности по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие.

Грижа за бижута с кристали

Пазете Вашите бижута и ги съхранявайте правилно, за да Ви радват по-дълго време. Препоръчително е да се съхраняват по отделно, за да не се надраскват и увреждат камъните. При нашите ръчно изработени бижута с кристални елементи SWAROVSKI мокренето с вода не е вредно, дори е препоръчително при замърсяване – изтриване с мека материя, напоена с хладка сапунена вода и подсушаване. Единствено сребърния обков (ср.925 ) може да промени цвета си, но той може да се предпази от вода. Бижутата с лепени камъни и изработени от родий и стомана не е препоръчително да се мокрят, за да не се увредят. Пазете камъните от досег с парфюми и химикали, не почиствайте с абразивни материи и препарати.

Грижа за бижута от сребро 925

Среброто проба 925 е благороден метал и не се окислява или ръждясва. Но с течение на времето е възможно да промени цвета си или да се замърси.
Предпазвайте сребърните бижута от продължително въздействие на ултравиолетови лъчи и халогенни лампи.
Предпазвайте сребърните бижута от контакт с препарати и продукти, съдържащи в състава си сяра, като например : яйчен шампоан, шампоани против пърхут или серен сапун. Също така и минерални води с високо съдържание на сяра.

Почистване на бижута от сребро 925 в домашни условия

Ако искате да освежите, почистите и възвърнете блясъка и елегантността на Вашите сребърни бижута може да използвате два лесни и безвредни метода за почистване :

  1. Полиране със суха памучна кърпа.
  2. Почистване със следния разтвор : В купа с хладка вода се добавят 2-3 супени лъжици сол и парченца нарязано домакинско фолио за печене. Потапяте сребърните бижута в сместа до пълното им изчистване. Изваждате, изплаквате с вода и подсушавате. Този метод е удобен , защото не е необходимо търкане и се достига до труднодостъпни места на бижутата.

Бъдете неотразими с Вашето бижу – то е носител на Вашия вкус към света!

Приятно пазаруване!

Ди Тренд ЕООД
ЕИК 205001873
гр. Горна Оряховица
обл. Велико Търново
тел. 0885 433 773
ditrendjewelry@gmail.com