Бижута Swarovski® и бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals – Част 2

Бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals

Бижута Swarovski® и бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals – Част 2

Бижута Swarovski® и бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals. Каква е разликата между двата вида бижута? Или оригинално ли е моето бижу?

Това са често задаваните въпроси от нашите клиенти. Ще се опитаме да дадем отговори на тези въпроси и кратка история за произхода на кристалите Сваровски , без претенции за изчерпателност.

Освен кристалите, които Swarovski AG произвежда и влага в бижутата със своята запазена марка, фирмата произвежда хиляди модели и цветове кристали, които се влагат в бижута, мода, интериорен дизайн, оптика, и които кристали се продават на едро и дребно.

Кристалите от този тип също са оригинални кристали Swarovski, а бижутата, изработени с такива кристали са бижута, изработени с кристали Swarovski Crystal. Тези кристали са със същото качество и прецизна изработка, с които се отличават всички кристали Swarovski. Оригиналните кристали са без вътрешни и външни недостатъци ( шупли или надрасквания ), прецизно изрязани ръбове и стени, и най-вече – несравним блясък. Някои от кристалите са със сребристо фолио от едната страна – за още по-голяма дълбочина на цвета. Кристалите Swarovski, по-големи от 70 мм са неизличимо гравирани във вътрешността си с трапецовидния знак на STRASS® ( обикновено е в горната част на кристала ) – това е сигурен знак за качество и автентичност.

 

 

 

Вашият коментар