Тенденции бижута 2020 година

Тенденции бижута 2020 година

Тенденции бижута 2020 година или как да сме модерни, стилни и актуални през 2020 година.

Тенденции бижута 2020 година – основна отличителна черта в трендовете тази година е, че нищо не е “ в повече „.  Не се притеснявайте да носите много и масивни бижута. Комбинирайте смело бижута и дрехи.

Но за да сте на гребена на модната вълна, заложете на:

Перли

Перлите винаги носят привкус на класа и елегантност. Естествени или изкуствени, бели или цветни – перлите и бижутата с перли са естествено красиво допълнение към почти всеки един ежедневен или официален тоалет. Не на последно място перлените бижута са и най-предпочитани от булките за техния приказен сватбен ден – символизират чистота, свежест и изящество.

Масивни бижута

Верижки, медальони, гривни, пръстени, обеци – масивни, забележими, от сребро или стомана. Може да съчетаете няколко масивни бижута или пък с нежно бижу с кристал.

Цветни бижута

Цветните колиета и гривни ще са хит през това лято. Бъдете цветни и неотразими!

 

Единична обеца

За по-смелите и екстравагантните – тенденцията тази година дава възможност да носите единична масивна обеца или да я съчетаете с малка обеца на винт.

Обеци халки

Малко позабравени, но любими на много жени – обеците халки изживяват своето модно възраждане. Малки или големи, гладки или релефни, сребърни, златни или метални – с тях ще бъдете отново на гребена на модната вълна.

 

Носете бижута и се чувствайте красиви, елегантни и уверени! Дали ще следвате модните трендове или ще сложите любимото си старо бижу, заредено с емоции и спомени, бижутата винаги създават настроение и привличат погледите към Вас.

Всички бижута, показани на снимките в галерията може да намерите на страниците на нашия електронен магазин.

Вашият коментар