Бижута Swarovski® и бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals – Част 3

Уникални бижута, изработени от кристали Swarovski Crystals

Бижута Swarovski® и бижута, изработени с кристали Swarovski Crystals – Част 3

След много краткото проследяване на историята на фирмата Swarovski и изброяване на някои от особеностите и качествата на кристалите Swarovski, ще ви представим и нашите продукти.
Бижутата, които предлагаме ние от Di Trend Jewelry, са изработени от оригинални кристали Swarovski Crystals, доставени директно чрез наши партньори от фирмата Swarovski AG, Австрия.
Част от бижутата са с уникален авторски дизайн и са изработени от бижутери с дългогодишен опит.
Уникални бижута, изработени от кристали Swarovski Crystals.

Освен изработените гривни, колиета и обеци ( част от обеците са фабрично изработени и почти всички модели обеци са с обков от сребро 925 ), ние предлагаме и богата гама от така познатите на всички висулки за колиета – различни модели, цветове и размери.

Сертификатът, които издаваме за нашите продукти не носи известните брандирани символи на Swarovski AG, защото това са атрибути на оторизираните магазини и официалните вносители. Но с нашия сертификат ние гарантираме качеството и автентичността на вложените в нашите бижута кристали.
Цените на бижутата с кристали, които предлагаме са в пъти по-ниски от бижутата, предлагани в магазините на Swarovski®, не защото кристалите са фалшиви или по-нискокачествени, а защото не са брандирани с името Swarovski®, не са изработени от известни дизайнери, с които работи бранда и не са включени в каталозите на модния гигант. Наричат се бижута, изработени от кристали Swarovski Crystals. Но това в никакъв случай не омаловажава тяхната стойност, красота, блясък и уникалност.
Изборът на бижута Swarovski® или бижута, изработени от кристали Swarovski Crystals е въпрос на лично предпочитание, стил, усет към красотата и не на последно място, финансова възможност.

Независимо какъв ще бъде Вашия избор – открийте красотата на кристалите, потопете се във феерия от цветове и блясък, повярвайте в магията Swarovski !

 

 

Вашият коментар