Доставка и плащания

Доставка и плащания

Доставка и плащания.

Всички поръчани продукти се окомплектоват с красива подаръчна торбичка.Опаковат се във вид удобен и безопасен за транспортиране и доставка.

ЗАПИТВАНИЯ ЗА ПРОДУКТИ : на лично съобщение на фейсбук страница Di Trend, на тел. 0885 433 773 или на ditrendjewelry@gmail.com. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси за продукта, спецификации на продукта, цвят или размер на продукта. Ние Ви очакваме!

Доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни за налични продукти.

При направена поръчка ще видите сумата, която дължите за продукта и отделно ДОСТАВКА ( според тарифите на куриерската фирма ).

Поръчаните продукти се доставят чрез куриерска фирма Еконт  –  до офис на куриерската фирма или до адрес, с включена опция „Преглед“ , за пръстени „Преглед и тест“.

Заплащането на доставка става по актуалните цени на куриерската фирма за момента на доставка – 6 лв до офис на Еконт и 8 лв. до адрес плюс процент за наложения платеж и процент такса Пътни условия.

Заплащането на поръчаните продукти става  с наложен платеж  ( изписано в сайта като Наложен платеж чрез пощенски паричен превод ) – в брой на куриера или в офиса на Еконт..

За поръчки над 100 лв. – доставката е безплатна ( за сметка на Ди Тренд ).

Във всички останали случаи , включително и случаите, изброени в Раздел Връщане и рекламации разходите за доставка са за сметка на Клиента/Потребителя.