Условия за ползване

Условия за ползване

Условията за ползване на сайта се основават на взаимна точност и коректност.

Всеки Клиент/Потребител се съгласява с Условията за ползване на сайта.

Di Trend Jewelry.com е уеб сайт за електронна търговия, който е собственост на Ди Тренд ЕООД  с регистрация ЕИК 205001873 по Търговския закон на Република България. Ди Тренд ЕООД се приема за Доставчик на продуктите, налични в сайта.

Всички снимки, публикувани материали, продукти и цялата информация на сайта са собственост на Ди Тренд ЕООД. Използването им в други сайтове е забранено без писмено съгласия на Ди Тренд ЕООД.

Всеки Клиент/Потребител на сайта има право да ползва съдържанието на сайта само за лична употреба с нетърговска цел.

Условията за ползване могат да бъдат променяни едностранно от Di Trend Jewelry.com  , който след извършване на промените се задължава да уведоми Клиента/ Потребителя като изпрати на електронната му поща и/или публикува в сайта на видно място съобщение за това. Промените в  Условия за ползване не засягат отношенията между  Клиента/Потребителя и Доставчика, възникнали с валидно подадена преди уведомлението заявка за покупка на стока.

Приемайки Условията за ползване на сайта ,Клиента/Потребителя се съгласява и с  всички условия, включени в :

  • Политика за поверителност
  • Поръчка
  • Доставка и плащане
  • Връщане и рекламации

Всички цени на продукти са в български левове и са крайни.

 

Уреждане на спорове

За всички отношения,възникнали между Клиента/Потребителя и Доставчика се прилагат разпоредбите на действащото законодателство в Република България. Всички спорове се решават от съответните компетентни  органи.